Stap In Personeel
Stap In Personeel B.V. logo
Stap In Personeel B.V.

Werkgevers

Onze diensten alsĀ uitzendbureau zijn uniek. StapIn Personeel plaatst reguliere Nederlandse werkzoekenden en streeft ernaar de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te vergroten. Wij werven deze groep werkzoekenden en zorgen ervoor dat er een succesvolle (re-)integratie tot stand komt. Als opdrachtgever draagt u een steentje bij aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en profiteert u ondertussen van financiĆ«le tegemoetkomingen, die wij voor u regelen.

StapIn Personeel is bekend met de mogelijkheden, onderhoudt nauwe contacten met de uitkerende instanties laat u zien dat het de moeite waard is via deze weg uw nieuwe medewerkers te werven. Met loondispensatie, loonkostensubsidie, premiekortingen, scholingsbonussen, proefplaatsingen rapen wij geld voor u op en drukken wij uw personeelskosten.

Het feit dat StapIn Personeel een uitzendbureau is, betekent dat u nieuwe medewerkers niet direct een contract voor bepaalde tijd hoeft aan te bieden. U kunt medewerkers via een uitzendcontract per week contracteren. Dit geeft u alle flexibiliteit en tijd om tot de juiste match te komen!