Stap In Personeel
Stap In Personeel B.V. logo
Stap In Personeel B.V.

Wie zijn wij en wat doen wij

Eind 2014 startte Wilfred Brens en Bianca van der Gun, beiden ook eigenaar van het uitzendbureau SprintWerkt in Dodewaard, een tweede uitzendbureau: StapIn Personeel genaamd. Vanuit de gedachte van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wilden zij daadkracht tonen door naast het uitzenden van arbeidsmigranten via SprintWerkt ook de Nederlandse werkzoekenden van dienst te zijn. Met name de groep mensen, die in een uitkeringssituatie verkeert.

StapIn Personeel is gehuisvest in het pand van SprintWerkt. Het team van StapIn Personeel bestaat uit 8 betrokken, goed opgeleide vakmensen, die jarenlang ervaring hebben op het gebied van succesvol invullen van vacatures. Wij beschikken over een groot lokaal ondernemersnetwerk en onderhouden nauwe contacten met lokale UWV en gemeenten. Bestaande en in ontwikkeling zijnde subsidies en financiële tegemoetkomingen, zijn voor ons dagelijkse kost.

StapIn Personeel is bekend met uiteenlopende doelgroepen en steeds weer zoeken wij via de kortste weg naar een passende en structurele oplossing. Samen met onze betrokken en persoonsgerichte begeleiding van medewerkers is dit een garantie voor succes!

Maatschappelijk gezien willen wij meerwaarde creëren voor de opdrachtgever, de medewerker én ons zelf. Op deze manier brengen wij de samenwerking samen naar een hoger niveau!